17:30 30.07.2020

Правоохоронці інсценували вбивство чоловіка, щоб затримати організатора

1 хв читати
Правоохоронці інсценували вбивство чоловіка, щоб затримати організатора

Українські правоохоронці під час спецоперації запобігли замовному вбивству жителя Донецької області, відомого в злочинному світі, за яке кримінальний авторитет обіцяв заплатити $50 тис., повідомляє Департамент стратегічних розслідувань (ДСР) Національної поліції України.

"Сьогодні, 30 липня, поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу ДСР затримали організатора "на гарячому" - прямо під час передання частини обіцяних коштів у сумі $25 тис. Раніше було задокументовано факт передання ще $5 тисяч. Затриманий - 45-річний житель Київської області з кримінальним минулим", - ідеться в оприлюдненому повідомленні.

Недопущення вбивства стало можливим в результаті успішно проведеної спецоперації, яка відбувалася в декілька етапів.

У середу, 29 липня, близько 16:00 на автодорозі Київ-Харків, поблизу міста Пирятина, було інсценовано розстріл чоловіка в салоні автомобіля Mercedes-Benz S-Class. Інформацію було широко поширено в ЗМІ і використано як доказ для замовника злочину.

"Щойно правоохоронці успішно завершили оперативні заходи. Замовника затримали. Розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА