20:18 30.07.2020

Тимошенко: Депутати місцевих органів влади повинні зупинити гральну мафію в Україні

1 хв читати
Тимошенко: Депутати місцевих органів влади повинні зупинити гральну мафію в Україні

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала представників місцевого самоврядування приймати рішення про заборону грального бізнесу на їх території.

Як повідомляється на сайті політсили, політик в ефірі телеканалу "112. Україна" навела успішний приклад Запорізької районної ради, голова якої підписав прийняте з ініціативи "Батьківщини" рішення про заборону грального бізнесу на території району.

"Сьогодні наш голова Запорізької партійної організації Владислав Куценко і вся його команда вийшли з ініціативою, і Запорізька районна рада, керуючись статтями закону про місцеве самоврядування, прийняла рішення звільнити район від грального бізнесу. Таким чином, місцевий орган самоврядування заборонив вести гральний бізнес на своїй території", - сказала Тимошенко.

Закон про місцеве самоврядування в Україні, наголосила лідер "Батьківщини", дає радам повноваження зупиняти непрофесійні рішення центральної влади, зокрема і протистояти гральній мафії.

"Я хочу зараз звернутися до всіх депутатів усіх місцевих органів влади: до депутатів об'єднаних територіальних громад сіл, селищ, міськрад, обласних рад. Я закликаю - почніть на своїх сесіях приймати рішення, що ваша територія вільна від грального бізнесу. Захистіть сім'ї, які проживають на території ваших населених пунктів, захистіть дітей і все наше майбутнє", - наголосила Тимошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА