18:38 31.07.2020

Держкомісія з ТЕБ та НС встановила нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Україні

2 хв читати
Держкомісія з ТЕБ та НС встановила нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Україні

 Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) встановила нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території України, повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

"Щойно закінчилося чергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було встановлено нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2З", - написав Немчінов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що до "червоної" зони потрапили: міста Луцьк і Тернопіль, а також Кіцманський район Чернівецької області.

До "помаранчевої" зони потрапили: міста Івано-Франківськ, Львів, Бережани Тернопільської області, Луцький і Любешівський райони Волинської області, Тисьменицький район Івано-Франківської області, Миколаївський, Перемишльський і Пустомитівський райони Львівської області та Бучацький район Тернопільської області.

До "жовтої" зони потрапили: міста Вінниця та Могилів-Подільський, Вінницький, Калинівський, Крижопільський, Немирівський і Тульчицький райони Вінницької області, місто Нововолинськ, Горохівський, Кверцівський, Локачинський, Маневицький і Турійський райони Волинської області, міста Житомир, Бердичів, Малин і Новоград-Волинський, Любарський, Пулинський, Романівський та Черняхівський райони Житомирської області, міста Берегово, Мукачево, Ужгород, Хуст, Чоп, а також Берегівський, Великоберезнянський, Виноградівський, Воловецький, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Перечинський, Рахівський, Свалявський, Тячівський, Ужгородський та Хустський райони Закарпатської області.

Крім того, потрапили до "жовтої" зони: місто Яремче, Богородчанський, Городенівський, Косівський та Наддвірнянський райони Івано-Франківської області, Жовківський, Яворівський та Кам'яно-бузький райони Львівської області, Бережанський, Гусятинський, Монастириський, Лановецький та Чортківський райони Тернопільської області, Глибоцький, Путильський, Сокирянський, Сторожинецький і Хотинський райони Чернівецької області.

За словами міністра, зазначене рішення почне працювати з 3 серпня.

"Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зустрічатиметься щотижнево, щоп'ятниці, і оновлюватиме дані, які діятимуть із понеділка наступного тижня", - зазначив Немчінов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

Кличко: Пацієнтів і медперсонал лікарень на вулиці Богатирській вже евакуювали

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА