20:43 31.07.2020

ФДМ розширив центральний апарат на 160 осіб і залучив у заступники голови екс-топ-менеджера WOG

2 хв читати
ФДМ розширив центральний апарат на 160 осіб і залучив у заступники голови екс-топ-менеджера WOG

Центральний апарат Фонду держмайна України збільшено з 460 до 620 осіб за рахунок такого самого скорочення персоналу територіальних підрозділів ФДМ - із 1194 до 1034 осіб, відповідну постанову №669 від 22 липня оприлюднив Кабмін на своєму сайті в п'ятницю.

Як наголошується у пояснювальній записці до документа, наявній у розпорядженні агентства, Фонд ініціював такі зміни у зв'язку з різким зростанням навантаження на працівників корпоративного та приватизаційного сектору апарату.

ФДМ зазначив, зокрема, що у зв'язку з передачею йому майже 900 підприємств від інших органів управління кількість об'єктів, управління якими здійснював один працівник апарату, зросла з 5,5 до 9,2.

Передбачається, що у зв'язку з такою оптимізацією кадрів середня зарплата в центральному апараті Фонду знизиться з 21,1 тис. грн до 19,2 тис. грн, а у тервідділеннях залишиться на рівні 13,9 тис. грн.

Крім того, уряд розпорядженням №936 від 29 липня призначив заступником голови ФДМ Дениса Кудіна - екс-топ-менеджера WOG, однієї з провідних українських мереж АЗС.

"Першочергове завдання нового заступника - запровадити системний підхід до управління підпорядкованими підприємствами, вжити низку антикризових заходів для швидкої стабілізації ситуації там, де вона є складною, забезпечити прозорість роботи та максимально прискорити підготовку підприємств до приватизації", - прокоментував це призначення голова Фонду Дмитро Сенниченко на сайті відомства.

ФДМ уточнив, що у Кудіна понад 16 років досвіду з розвитку систем стратегічного та операційного управління підприємствами та впровадження найкращих практики корпоративного управління у виробничих підприємствах і паливно-енергетичному секторі, роздрібній торгівлі, легкій промисловості та управлінні проектами.

Він має ступені MBA від Лондонської бізнес школи (Велика Британія) і від Колумбійського університету Нью-Йорку (США), а першу освіту здобув у Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім. Шевченка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДТЕК планує відновити електропостачання знеструмлених споживачів Святошинського району Києва протягом двох годин

Дрони СБУ уразили дві нафтобази в Смоленській області - джерело

ВАКС стягнув у дохід держави квартири, автівки та літаки окупаційного голови Запорізької області

Окупанти завдали удару по місцю зберігання несправної автотехніки в Одесі, жертв немає - Сили оборони півдня

Російські суди в березні винесли рекордну кількість вироків за дезертирство - британська розвідка

ДТЕК має намір до кінця дня підключити знеструмлених споживачів після ранкової атаки в Одесі

Мінсоцполітики України презентувало демографічну стратегію до 2040 року

В Одесі затримано рецидивіста, який передавав окупантам дані про розташування ППО

Росіяни вранці вдарили ракетою по Одесі: постраждала жінка, пошкоджено 30 будинків

Удари українських дронів і повені призвели до зниження нафтоперероблення в РФ до 11-місячного мінімуму - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА