08:11 01.08.2020

Диверсантам, які підірвали у 2014 році міст в Луганській області, повідомлено про підозру

1 хв читати
Диверсантам, які підірвали у 2014 році міст в Луганській області, повідомлено про підозру

Чотирьом учасникам організованої злочинної групи, які в липні 2014 року здійснили підрив мосту, повідомлено про підозру, повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

"За даними слідства, на початку липня 2014 житель міста Лисичанська, перебуваючи в складі незаконного збройного формування РФ - так званої армії "Південного Сходу" створив і очолив стійку злочинну групу. До неї увійшли ще троє жителів Донецької області. Учасники угруповання мали на меті здійснення мінування і підриву важливих об'єктів інфраструктури. В середині липня 2014 підривники заклали вибухівку на автомобільному мосту, що проходив через залізничні колії між населеними пунктами Золотарівка Попаснянського району Луганської області та Верхньокам'янське Бахмутського району Донецької області. Переправа була замінована за допомогою шахтного тротилу, детонатора і шахтної підривної машинки", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті прокуратури Луганської області в п'ятницю.

Діяльність злочинної групи була припинена 24 липня 2014 після звільнення населених пунктів Луганщини від незаконних збройних формувань РФ.

"Зараз до одного з підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави, інші учасники злочинної групи оголошені в розшук", - підсумували в прокуратурі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА