19:23 01.08.2020

У поїзді "Київ-Маріуполь" чоловік напав на жінку і намагався зґвалтувати, поліція затримала зловмисника

2 хв читати
У поїзді "Київ-Маріуполь" чоловік напав на жінку і намагався зґвалтувати, поліція затримала зловмисника

Правоохоронці затримали зловмисника, який скоїв у суботу напад на пасажирку поїзда №84 сполученням "Київ-Маріуполь", повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Чоловіка, який 1 серпня під час руху поїзда №84 сполученням Київ-Маріуполь напав на одну з пасажирок і завдав їй тілесні ушкодження, був затриманий Національною поліцією України", - йдеться в повідомленні на сторінці в Фейсбуці.

Так, за інформацією пасажирки, чоловік без верхнього одягу увірвався в купе, де вона перебувала з неповнолітнім сином, і почав наносити їй тілесні ушкодження та намагався зґвалтувати.

Про інцидент повідомили машиністу і начальнику поїзда. Після чого зловмисник був затриманий правоохоронцями, а поїзна бригада надала всі необхідні свідчення.

"Дії зазначеної особи кваліфікуватиме офіційне слідство. "Укрзалізниця" приносить щирі вибачення постраждалій пасажирці і ще раз наголошує на нагальній необхідності поновлення супроводу поїздів далекого прямування під час руху співробітниками Національної поліції для повної безпеки пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Пізніше заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко підтвердив, що зловмисника, який побив та намагався згвалтувати Анастасію Лугову вночі в поїзді затримала поліція, а також зазначив, що чоловікові вже готується підозра.

"Поліція і прокуратура готує йому підозру за статтями - нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та спробу зґвалтування. Поліція і прокуратура проситиме суддю вибрати запобіжний захід у вигляді арешту без права виходу під заставу, оскільки ця людина просто небезпечна для оточуючих", - написав Геращенко на сторінці в Фейсбуці.

Заступник глави МВС також зазначив, що зловмисник - уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович 1975 року народження - раніше був тричі судимий: в 1996 році за викрадення автомобіля, в 1999 за хуліганство, в 2008 році - за крадіжку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА