14:40 02.08.2020

У ЗСУ за добу 23 людини захворіли на Covid-19, ніхто не одужав

1 хв читати
У ЗСУ за добу 23 людини захворіли на Covid-19, ніхто не одужав

23 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19 зафіксовано у Збройних силах України (ЗСУ) за минулу добу, зараз хворіє 219 осіб, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

"Із них (захворілих за добу – ІФ) в закладах охорони здоров'я перебуває 5 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" – 5 військовослужбовців). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування", – повідомляється на сторінці командування Медсил ЗСУ у Facebook у неділю.

Ще 18 осіб лікуються вдома під наглядом лікарів. "Київська область – 3 військовослужбовці, 1 державний службовець і 1 співробітник ЗСУ, Львівська область – 7 військовослужбовців і 1 співробітник ЗСУ, Одеська область – 2 військовослужбовців і 1 співробітник ЗСУ, Житомирська область – 1 військовослужбовець і 1 співробітник ЗСУ. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання", – йдеться в повідомленні.

За даними командування Медсил, загалом за час пандемії в лавах ЗСУ одужали 625 людини, летальних випадків – 5.

При цьому днем раніше повідомлялося про 625 одужалих і 196 активних випадків хвороби. Таким чином, за добу в лавах ЗСУ не одужала жодна людина, а кількість хворих зросла на 23. Летальних випадків на минулу добу не було.

На ізоляції (зокрема, самоізоляції) перебуває 560 осіб, у 58 із них термін ізоляції закінчується в найближчі три дні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА