09:58 03.08.2020

Міськрада Тернополя заявила про рішучу незгоду проти зарахування міста до "червоної зони" карантину

1 хв читати
Міськрада Тернополя заявила про рішучу незгоду проти зарахування міста до "червоної зони" карантину

Тернопільська міська рада Тернополя заявляє про рішучу незгоду з постановою Кабінету Міністрів України про зарахування міста до "червоної" зони карантину відповідно до рівня поширення коронавірусної інфекції.

"Позачергова сесія Тернопільської міської ради заявляє рішучу незгоду проти віднесення нашого міста до т.зв. "червоної" зони карантину та транспортної блокади, впровадженої чиновниками уряду України", - написав мер Тернополя Сергій Надал на сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, 1 серпня мер міста повідомив, що скликає позачергову сесію міської ради для обговорення законності постанови Кабінету Міністрів України про зарахування Тернополя до "червоної" зони.

"Державна комісія ТЕБ і НС зарахувала Тернопіль до "червоного" рівня епідемічної небезпеки, що має означати заборону пасажирських перевезень, роботи установ сфери культури, громадського харчування, ТРЦ, соціальних і реабілітаційних установ тощо. Підстави ухвалення щодо Тернополя такого рішення не встановлені, оскільки показники рівня захворюваності COVID-19 у нашому місті останніми днями пішли на спад і тримаються на тому самому низькому рівні", - повідомила 1 серпня прес-служба Тернопільської міськради в суботу.

Мер Тернополя заявив, що підприємства, установи й організації Тернополя працюватимуть у звичайному режимі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА