14:13 03.08.2020

Заступник глави МВС України: Людина, що погрожує підірвати бомбу в БЦ "Леонардо", - громадянин Узбекистану Сухроб Карімов

1 хв читати

Чоловік, який перебуває у будівлі бізнес-центру "Леонардо" у центрі Києва і стверджує, що в рюкзаку у нього вибухівка, попередньо, є громадянином Узбекистану, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"За попередньою інформацією, особою, що погрожує терористичним актом, є громадянин Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович, 25.03.1988 р. н. Судячи з його соціальних мереж - це психічно неврівноважена людина", - написав Геращенко на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

При цьому заступник глави відомства зазначив, що поки що невідомо наскільки серйозні наміри зловмисника і чи справді у нього є справжня вибухівка.

"Тому наразі обрана стратегія перемовин. На місці створено оперативний штаб СБУ та поліції. Введено в дію план спеціальної операції "Бумеранг", - написав Геращенко.

У свою чергу радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що у зловмисника вибухівка прив'язана до ноги і він погрожує її підірвати. "Наразі він повідомив, що має вибухівку, яка прив'язана до його ноги, і погрожує її підірвати. Зловмисник вимагає уваги ЗМІ та прямого ефіру, щоб зробити заяву", - написав він у Facebook.

Пізніше Геращенко оприлюднив фото зловмисника.

У прес-центрі СБУ агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили: "Станом на цей момент у рамках оголошеного СБУ плану "Бумеранг" здійснюються відповідні заходи спільно з іншими правоохоронними органами".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА