14:54 03.08.2020

Київський БЦ "Леонардо" повністю евакуйовано - Quinn Group

2 хв читати
Київський БЦ "Леонардо" повністю евакуйовано - Quinn Group

 У будівлі столичного бізнес-центру "Леонардо" на вул. Володимирській проведено повну евакуацію громадян, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" генеральний директор компанії Quinn Properties Ukraine (входить до Quinn Group, що володіє першою фазою БЦ "Леонардо") Ростислав Левінзон.

"Бізнес-центр "Леонардо" повністю евакуйовано, оточено силами поліції, Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Всі цивільні з БЦ "Леонардо" повністю евакуйовані. Про прилеглі будівлі нічого сказати не можу", - зазначив він у коментарі агентству.

Quinn Group є власником першої фази БЦ "Леонардо", в якому розміщено відділення банку Universal Bank, захопленого невідомим у понеділок.

Ірландська інвестгрупа Quinn Group придбала першу фазу БЦ "Леонардо" загальною площею 23 тис. кв. м у 2008 році. Компанія також володіє київським універмагом "Україна".

Власником другої фази є "Еста Холдинг", що входить до групи СКМ Ріната Ахметова.

Як повідомлялося, близько полудня до відділення "Універсал Банку" в бізнес-центрі "Леонардо" на розі вулиць Хмельницького та Володимирської у центрі Києва зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, сказав, що у нього в рюкзаку бомба і попросив викликати поліцію. Співробітники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням. Було введено в дію спеціальну поліцейську операцію "Грім", представники поліції розпочали переговори з терористом і запропонували йому здатися.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антона Геращенко, попередньо чоловік - громадянин Узбекистану Сухроб Карімов.

Наразі перекрито рух автомобілів вул. Володимирською на відрізку між вулицею Хмельницького та бульваром Шевченка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА