17:31 03.08.2020

Мер Тернополя вимагає не припиняти автобусного й залізничного сполучення з Тернополем

1 хв читати
Мер Тернополя вимагає не припиняти автобусного й залізничного сполучення з Тернополем

Мер Тернополя Сергій Надал виступає проти посилення протиепідемічних заходів у місті, необхідного у зв'язку з віднесенням міста до "червоної" зони небезпеки поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

"Вдумайтеся, жителі Тернополя повертаються додому з інших міст і не знають, чи зможуть вийти на станції "Тернопіль". Вони з маленькими дітьми, повертаються з відпочинку, їдуть до своїх старих батьків. Що їм робити? Доки в Києві працюють "велюрові ресторани", в Тернополі "Укрзалізниця" заборонила зупинятися потягам", - написав Надал у Facebook.

Він звернувся до регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) при Тернопільській обласній державній адміністрації. "Я вимагаю не зупиняти міжміського автобусного сполучення з Тернополем і скасувати заборону зупинки на залізничній станції!" – наголосив Надал.

Як повідомлялося, 31 липня Держкомісія з ТЕБ та НС встановила нові рівні епіднебезпеки COVID-19, у "червоній зоні" опинилися обласні центри Луцьк і Тернопіль, а також один район Чернівецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА