07:28 04.08.2020

За минулу добу російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі, з початку поточної зафіксована одна провокація з боку противника

2 хв читати
За минулу добу російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі, з початку поточної зафіксована одна провокація з боку противника

За минулу добу російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі, з початку поточної зафіксована одна провокація з боку противника, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Дев'яті добу поспіль, з початку дії режиму припинення вогню, бойових втрат і поранених зі складу об'єднаних сил немає. Військовослужбовці Збройних сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати свої завдання за призначенням. За минулу добу зафіксовано 3 обстріли з боку озброєних формувань Російської Федерації", - йдеться в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбук у вівторок.

У штабі уточнили, що в понеділок, 3 серпня, вранці один провокаційний постріл зі станкового протитанкового гранатомета противник зробив у Південного, а в обід кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї було чутно неподалік Мар'їнки. Ще один постріл з підствольного гранатомета пролунав поблизу Майорська.

"На всіх ділянках фронту режим припинення вогню зберігався повною мірою. Військовослужбовці об'єднаних сил на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - додали в прес-центрі.

Зазначається, що з початку поточної доби зафіксована одна провокація з боку російських найманців. "Посеред ночі противник зробив один постріл з підствольного гранатомета у населеного пункту Піски. У відповідь на провокацію наші захисники вогонь не відкривали. Ситуація залишається повністю контрольованою українським воїнами", - наголосили в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одеській області знищено чотири розвідувальних БПЛА "Орлан-10"

Боррель проведе спільне засідання міністрів закордонних справ й оборони країн ЄС, обговорять надання ППО Україні

Столтенберг: Рішення про надання Україні систем ППО буде оголошено вже найближчим часом

Палата представників США підтримала розгляд 4 законопроєктів про міжнародну допомогу, зокрема Україні

Єрмак і Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня

Цього року ми не можемо чекати на ухвалення рішень - виступ Зеленського на Раді Україна-НАТО

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА