19:27 04.08.2020

У посольстві Туреччини повідомили про закриття закладу, де охорона побила туристок з України

2 хв читати
У посольстві Туреччини повідомили про закриття закладу, де охорона побила туристок з України

Заклад у м. Чешме (Туреччина), де в ніч на п'ятницю 31 липня охорона побила українку Дарину Кирилюк і ще трьох жінок, наразі закрито, повідомляє Офіс з питань культури та інформації посольства Туреччини в Україні.

"Заклад, у якому стався зазначений інцидент, було закрито", - йдеться в поширеному у вівторок повідомленні.

У посольстві зазначають, що Туреччина на найвищому рівні вживає всіх необхідних заходів, щоб відпочинок гостей країни був спокійним і безпечним, і називають те, що сталося, прикрим і небажаним інцидентом.

"Я рішуче засуджую огидний напад, що стався ввечері п'ятниці в Чешме. Такого взагалі не повинно було статися в курортному регіоні, тим паче з жінкою. Ми всі разом переконаємося, що цей неприпустимий хуліганський вчинок не залишиться безкарним", - написав міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой на своїй сторінці в соцмережі.

У повідомленні зазначається, що після інциденту "всі відповідні органи Туреччини й насамперед Міністерство культури та туризму негайно втрутилися в ситуацію".

Раніше українська модель Дарина Кирилюк заявила про побиття на турецькому курорті під час відпустки. Фотографію з побоями, а також свою версію інциденту вона опублікувала у своєму акаунті Instagram. За словами Кирилюк, вона відпочивала з друзями та своїм хлопцем на пляжі Момо. На них напала охорона пляжу. Служба безпеки, за словами дівчини, не зважала на стать опонента та травмувала і дівчат, і чоловіків.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко передав заступникові посла Туреччини в Україні Букет Кабакджи звернення щодо інциденту й наголосив, що в Україні розраховують на об'єктивне, прозоре та якнайшвидше розслідування цієї події та притягнення винних до відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА