14:17 05.08.2020

ЦВК направила Кабміну пропозиції щодо організації місцевих виборів в умовах пандемії COVID-19

1 хв читати
ЦВК направила Кабміну пропозиції щодо організації місцевих виборів в умовах пандемії COVID-19

Центральна виборча комісія направила Кабінету Міністрів пропозиції, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 під час місцевих виборів, ідеться в повідомленні відділу із взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.

"Під час сьогоднішнього засідання комісія схвалила та надіслала Кабінету Міністрів України напрацьовані робочою групою пропозиції. Вони містять широкий спектр загальних вимог щодо організації протиепідемічних заходів під час організації та проведення місцевих виборів. Зокрема, під час проведення голосування виборців на виборчих дільницях, у закладах охорони здоров’я, на самоізоляції та під час проведення передвиборної агітації", - йдеться в повідомленні Центрвиборчкому.

Також серед пропозицій - перелік протиепідемічних заходів, яких мають вжити органи виконавчої влади й органи місцевого самоврядування для забезпечення організації та проведення виборів.

До складу робочої групи при ЦВК з розробки пропозицій для Кабміну ввійшли представники РНБО, МОЗ, Нацслужби здоров'я, МВС, Держприкордонслужби, Міністерства розвитку громад і територій, народні депутати та представники міжнародних організацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА