15:46 05.08.2020

Кличко анонсував відкриття оновленого проспекту Гузара до кінця тижня

1 хв читати
Кличко анонсував відкриття оновленого проспекту Гузара до кінця тижня

Капітальний ремонт дорожнього покриття на проспекті Любомира Гузара в Солом'янському районі Києві буде завершено наприкінці поточного тижня, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Столичні дорожники вийшли на фінальну стадію капітального ремонту проспекту Любомира Гузара. Минулої ночі там розпочали "чистове" асфальтування. І вже наприкінці цього тижня повністю оновлена дорога на проспекті буде відкрита", - повідомив Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами мера Києва, інтенсивність трафіку на цій магістралі досить висока, тому асфальтування там здійснюватимуть тільки вночі.

Він зазначив, що проспект, як і більшість доріг, які наразі ремонтуються в місті, ремонтують із використанням високоякісного щебенево-мастикового асфальтобетону, що витримує великі навантаження і прослужить щонайменше 10 років.

"Паралельно на проспекті тривають роботи з облаштування пішохідних тротуарів та велодоріжок. Також встановимо нове LED-освітлення. Хочу зазначити, що останнього разу цю магістраль ремонтували 30 років тому", - розповів Кличко.

Проспект Гузара є частиною безсвітлофорної магістралі, що сполучає центр Києва з житловим масивом Микільська Борщагівка. Проспект складається з двох трисмугових проїжджих частин, між якими прокладено лінію швидкісного трамвая, її капітальний ремонт було виконано раніше.

Спочатку проспект був частиною Борщагівської вулиці, потім був виокремлений у Новоборщагівську вулицю, з 1967-го по 2019 рік мав ім'я космонавта Комарова. Набув нинішнього вигляду магістралі в середині 70-х років минулого століття.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА