20:00 05.08.2020

Україна та Італія будуть взаємодіяти з питань НС - Аваков

1 хв читати
Україна та Італія будуть взаємодіяти з питань НС - Аваков

Україна та Італія підпишуть Меморандум про взаємодію служб з надзвичайних ситуацій. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив під час зустрічі з керівником Національного штабу з протидії COVID-19, заступницею керівника Департаменту цивільного захисту Марією Сікларі.

«Для підрозділів МВС досвід італійських колег у заходах, спрямованих на протидію поширенню COVID-19, є надзвичайно важливим. Адже Італія змогла подолати пік захворюваності, незважаючи на велику кількість інфікованих - понад 240 тис. хворих і 30 тис. померлих - зокрема, і силами правоохоронців і волонтерів», - цитує слова Арсена Авакова Департамент з комунікацій МВС України.

Міністр також повідомив, що в Україні щодня до боротьби з епідемією залучаються 14 тис. правоохоронців - поліцейські, гвардійці і рятувальники.

В ході зустрічі сторони обговорили подальші кроки італійського уряду з відновлення навчання в школах і масових заходів. Окремо українська делегація ознайомилася з ситуаційними центрами з управління авіасилами і засобами з гасіння пожеж, пошуку і порятунку, контролю надводної ситуації, управління кораблями служб з надзвичайних ситуацій і ліквідації надзвичайних ситуацій на воді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА