07:14 06.08.2020

Штаб Трампа звинуватив Twitter і Facebook в упередженості

2 хв читати
Штаб Трампа звинуватив Twitter і Facebook в упередженості

Представник передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа після блокування в Twitter і Facebook розміщеного відео заявила, що соцмережі упереджено ставляться до глави держави.

"Співробітник Twitter, яка пояснила, чому діяльність нашого акаунта була припинена, також є колишнім прес-секретарем сенатора Камали Харріс. Ще один день, ще один прояв волаючого упередженого ставлення Кремнієвої долини до цього президента, де правила дотримуються тільки в одному напрямі", - заявила Кортні Барела, заступник прес-секретаря кампанії Трампа The Hill.

"Соціальні медіакомпанії не є арбітрами істини. Президент констатував той факт, що діти менш сприйнятливі до коронавірусу", - додала вона.

Раніше Twitter заблокував акаунт передвиборчого штабу Трампа через відео, що містить, на думку соцмережі, недостовірну інформацію про новий коронавірус. Компанія заявила, що акаунт зможе відновити свою роботу, якщо видалить відповідний твіт.

"Твіт є порушенням правил Twitter з дезінформації про COVID-19", - заявила прес-секретар Twitter Ліз Келлі газеті Washington Post.

"Власник облікового запису буде зобов'язаний видалити твіт, перш ніж зможе знову розміщувати інформацію", - додала вона.

Той же самий відеоролик був видалений Facebook.

Відео містить фрагмент інтерв'ю Трампа телеканалу Fox News, в якому він заявляє, що діти "майже несприйнятливі до COVID-19".

"Це відео містить помилкові твердження про те, що група людей несприйнятлива до COVID-19, що є порушенням нашої політики щодо шкідливої дезінформації про COVID-19", - цитує The Hill представника Facebook Енді Стоун.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА