13:11 07.08.2020

Сім'ї Небесної сотні виступили проти призначення Татарова заступником голови Офісу президента

2 хв читати
Сім'ї Небесної сотні виступили проти призначення Татарова заступником голови Офісу президента

Призначення Олега Татарова заступником керівника Офісу президента України є продовженням проросійського реваншу в Україні, переконані в громадській організації "Родини Небесної сотні".

"Призначення на посаду заступника голови Офісу президента України соратника Захарченка Олега Татарова, людини, яка протягом Революції гідності щодня обмовляла та переслідувала її учасників, є ще однією подією, яка продовжує і затверджує реванш проросійських сил та повернення старої гвардії часів Януковича", - йдеться у заяві, оприлюдненій в соцмережі Facebook.

"Призначення Татарова, який виправдовував та покривав масові злочини та порушення прав людини під час Революції гідності, на керівну посаду в ОПУ ми, представники родин Героїв Небесної сотні, постраждалих та учасників Революції гідності, вважаємо наругою над пам’яттю наших рідних і близьких, всіх тих, хто відстоював у 2013-2014 роках та під час російської агресії європейський вектор розвитку України, пам’ять Героїв, які віддали своє життя за цивілізаційний вибір української нації", - наголошують у громадській організації.

У ГО закликали патріотичні проукраїнські сили об'єднатися для відстоювання європейського вектора розвитку країни.

Як повідомлялося, 5 серпня президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Татарова на посаду заступника голови Офісу президента. Татаров у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив, що займатиметься формуванням державної політики у сфері правоохоронної діяльності, забезпеченням гарантій нацбезпеки у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.

Під час подій Революції гідності Татаров обіймав посаду заступника начальника Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА