17:38 07.08.2020

Кабмін розгляне варіант перевезення пасажирів із завантаженістю в 50% сидячих місць, щоб не зупиняти транспорт у "червоних" зонах

2 хв читати
Кабмін розгляне варіант перевезення пасажирів із завантаженістю в 50% сидячих місць, щоб не зупиняти транспорт у "червоних" зонах

Кабінет Міністрів України розгляне на своєму засіданні можливість організації перевезення пасажирів у транспорті в "червоних" зонах із максимальною завантаженістю лише в половину сидячих місць, як альтернативу повній зупинці його роботи.

"Для того, щоб повністю не зупиняти транспорт у "червоних" зонах, згідно з пропозиціями мерів міст, озвученими під час селекторної наради, на засіданні уряду буде розглянуто можливість перевезення пасажирів із завантаженістю лише в 50% сидячих місць", - розповіло агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в Кабміні в п'ятницю.

Співрозмовник уточнив, що про це йшлося на селекторній нараді в уряді з мерами міст і головами облдержадміністрацій у п'ятницю.

У коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчинов розповів, що селекторна нарада в уряді відбулася з метою обговорення питань підготовки до другої хвилі коронавірусу в країні, яка очікується восени.

"Ми зібралися для того, щоб обговорити проблематику. Ситуація є динамічною, ми маємо небезпеку щодо ГРВІ, й фахівці неодноразово говорили, що восени може бути спалах грипу. Ми стоїмо перед викликами ще більше, ніж перекриття (роботи - ІФ) транспорту, і тому треба дуже ретельно все продумати, щоб якісно підготуватися до другої хвилі коронавірусу, яка очікується восени, й забезпечити з 1 вересня освітній процес у навчальних закладах, відійшовши від дистанційного навчання. Діти мають ходити в дитячі садки, в школи, а люди повинні мати можливість працювати. Ми маємо організувати цей процес і підготуватися так, щоб максимально зберегти для громадян звичний ритм життя", - сказав Немчинов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА