19:05 07.08.2020

Термін досудового розслідування у справі "Роттердам+" минає 8 серпня, САП призупинила розслідування

1 хв читати
Термін досудового розслідування у справі "Роттердам+" минає 8 серпня, САП призупинила розслідування

Досудове розслідування стосовно співробітників ДТЕК у справі "Роттердам+" призупинено, повідомив енергохолдинг ДТЕК у прес-релізі у п'ятницю з посиланням на адвокатів.

У прес-службі ДТЕК агентству "Інтерфакс-Україна " уточнили, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) призупинила розслідування 3 серпня, термін досудового розслідування минає в суботу, 8 серпня.

Компанія в прес-релізі повідомила, що призупинення розслідування є черговим свідченням безпідставності раніше висунених підозр.

При цьому в ДТЕК зазначили, що вживатимуть усіх законних заходів для захисту ділової репутації компанії, а також честі та гідності співробітників у національних і міжнародних судах.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро (НАБУ) 24 березня 2017 року відкрило кримінальне провадження, в рамках якого розслідує дії членів НКРЕКП, зокрема екс-глави НКРЕКП Дмитра Вовка, котрі затвердили формулу "Роттердам+". З 1 липня 2019 року було запроваджено нову модель ринку електроенергії, у зв'язку з чим колишні принципи формування цін, зокрема формула "Роттердам+", припинили дію, проте розслідування НАБУ триває, а справа почала слухатися в судах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА