16:01 09.08.2020

В. о. мера Луцька Пустовіт повідомив, що заразився коронавірусом і вже тиждень перебуває на самоізоляції

1 хв читати
В. о. мера Луцька Пустовіт повідомив, що заразився коронавірусом і вже тиждень перебуває на самоізоляції

Виконувач обов'язків міського голови Луцька Григорій Пустовіт повідомив, що заразився коронавірусом COVID-19 і вже тиждень перебуває на самоізоляції, проте продовжує виступати проти віднесення міста до "червоної" зони епідемічної небезпеки.

"Так сталося, що і мене не оминув COVID-19. Де це сталося і коли це сталося, мені невідомо, однак, допускаю, що, найімовірніше, я заразився під час пікетування міської ради підприємцями з Центрального ринку. Проте нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам. Думаю, що тепер працівники міської ради зрозуміють, чому я жорстко вимагав від них дотримання маскового режиму та інших обмежувальних карантинних заходів, і сам їх дотримувався. Це були заходи нашої спільної безпеки", - написав Пустовіт на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у неділю.

В. о. міського голови міста також повідомив, що з неділі 2 серпня він перебуває на самоізоляції.

"Незважаючи на те, що я захворів на COVID-19, я продовжую, як і раніше, виступати рішуче проти спроби необґрунтованого і безпідставного віднесення нашого міста Луцька до "червоної" зони епідемічної небезпеки, і як наслідок можливого створення суттєвих проблем і незручностей для жителів міста", - додав Пустовіт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА