07:15 10.08.2020

Тихановська перемагає на 20-ти дільницях в Мінську і Мінському районі Білорусі

2 хв читати
Тихановська перемагає на 20-ти дільницях в Мінську і Мінському районі Білорусі

Штаб кандидата в президенти Білорусі Світлани Тихановської з посиланням на офіційні дані підсумкових протоколів дільничних комісій повідомив про її перемогу на 20-ти виборчих дільницях в Мінську і Мінському районі.

"Станом на 0:00 годин Світлана Тихановська перемогла на 20-ти дільницях. На окремих дільницях перевага над Олександром Лукашенком становить 5-6 разів", - повідомила журналістам прес-секретар Тихановської Анна Красуліна.

Так, за її даними, на 25 ділянці Нова Борова за Тихановську проголосували 1274 особи проти 279 за чинного президента Олександра Лукашенка, на 20-й дільниці в Московському районі Мінська за Тихановську - 1374, за Лукашенка- 381.

Тим часом, на інших дільницях розрив не такий помітний. Зокрема, на дільниці 33 в Жовтневому районі голоси розподілені - 723 за Тихановську, 656 - за Лукашенка, повідомила Красуліна.

Центрвиборчком Білорусі раніше уточнив дані щодо голосування на закритих дільницях. За цими даними, лідирує чинний президент республіки Олександр Лукашенко з 81,35% голосів виборців.

"На закритих дільницях на першому місці президент Білорусі Олександр Лукашенко - 28 тис. 623 громадян, або 81,35%. На другому - Світлана Тихановська. За неї проголосували 2 тис. 848, або 8% виборців", - повідомила глава ЦВК Лідія Єрмошина в ефірі телеканалу "Білорусь 1".

За її даними, на третьому місці - Анна Канопацька, за неї проголосували 688 осіб.

"Але я б сказала, що на третьому місці у нас кандидат проти всіх - 4%, або 1 422 особи проголосували проти всіх. Це і є третє місце в нашому рейтингу", - зауважила Єрмошина.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА