07:54 10.08.2020

Російські найманці двічі обстріляли позиції українських військових на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Російські найманці двічі обстріляли позиції українських військових на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

За минулу добу російські найманці здійснили 2 обстріли позицій українських військових на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"2 ворожі провокації зі стрілецької зброї зафіксовані у Новозванівки і Мар'їнки. Неприцільно постріли не несли загрози життю і здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали ... Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У штабі ООС зазначили, що поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Трудівське противник здійснював інженерне обладнання позицій в сторону підрозділів ООС.

Крос того, на Приазов'ї, зафіксований проліт БПЛА російського виробництва типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

"Наші засоби радіоелектронної боротьби негайно подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання", - розповіли в штабі ООС.

"З початку поточної доби, 10 серпня, на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано. П'ятнадцяту добу поспіль, відколи проголошений режим припинення вогню серед українських захисників бойових втрат і поранень немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок атаки РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях - Шмигаль

У Кіровоградській області збили 4 "шахеди"

Очільник МВС: Уночі та вранці атаковано 10 регіонів України, по меддопомогу звернулися 6 людей, серед них - дитина

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

За добу на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два мирні жителі

ППО знищила за ніч 84 повітряні цілі: 58 "шахедів" і 26 ракет, які атакували Україну, - командувач ПС

РФ у п'ятницю вдарила по трьох ТЕС ДТЕК, поранено енергетика

Над Черкаською областю збито шість "шахедів", є влучання в об'єкт енергоінфраструктури

Росіяни вночі та вранці обстріляли шість ОТГ Сумської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА