08:05 10.08.2020

Трамп спростував повідомлення ЗМІ про бажання додати свій портрет до барельєфа на горі Рашмор

1 хв читати
Трамп спростував повідомлення ЗМІ про бажання додати свій портрет до барельєфа на горі Рашмор

Президент США Дональд Трамп заявив, що представники його адміністрації ніколи не домовлялися про розміщення його портрета на горі Рашмор (штат Південна Дакота).

"Це фальшиві новини від провальної New York Times і телеканалу з низькими рейтингами CNN. Ніколи не пропонували цього, хоча, грунтуючись на багатьох речах, досягнутих за перші три з половиною роки, можливо, більше, ніж під час будь-якого іншого президента, звучить як хороша ідея для мене!"- написав Трамп у своєму Твіттері.

Раніше газета New York Times і телеканал CNN повідомили, що помічники господаря Білого дому зверталися до губернатора Південної Дакоти Крісті Ноем у минулому році з питання додавання портрета Трампа до монумента з чотирма президентами.

New York Times з посиланням на джерело повідомила, що після візиту Трампа в Південну Дакоту минулого місяця Ноем піднесла президентові подарунок у вигляді копії монумента заввишки більше метра з додаванням його п'ятим президентом.

Гора Рашмор відома тим, що в її гранітній гірській породі висічений барельєф висотою 18,6 м, що містить скульптурні портрети чотирьох президентів США: Джорджа Вашингтона, Томаса Джефферсона, Теодора Рузвельта і Авраама Лінкольна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА