09:02 10.08.2020

Чотири рази російські найманці порушили режим припинення вогню на Донбасі в неділю

1 хв читати
Чотири рази російські найманці порушили режим припинення вогню на Донбасі в неділю

У неділю російські найманці чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє штаб Операції об'єднаних сил уранці в понеділок.

"9 серпня збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили домовленості Тристоронньої контактної групи. Дві ворожі провокації зі стрілецької зброї зафіксовано біля Новозванівки та Мар’їнки. Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи об’єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника", - йдеться в повідомленні ООС на Facebook.

Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Крім того, в неділю відзначено ще два порушення противником домовленостей, досягнутих 22 липня у рамках ТКГ. Зокрема, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Трудівське ворог здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів.

Також на Приазов’ї зафіксовано проліт БПЛА російського виробництва типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування. "Наші засоби радіоелектронної боротьби негайно подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання", - повідомляє штаб ООС.

З початку поточної доби, 10 серпня, на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

П'ятнадцяту добу поспіль, відколи було оголошено режим припинення вогню, серед українських захисників бойових втрат і поранень немає, наголосили в ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА