15:55 10.08.2020

Припиняється сезонний пропуск жителів прикордоння для збору дикоросів у білоруському заповіднику "Ольманські болота"

1 хв читати
Припиняється сезонний пропуск жителів прикордоння для збору дикоросів у білоруському заповіднику "Ольманські болота"

Діючі у Рівненській області тимчасові місця спрощеного перетину держкордону України з Білоруссю "Познань", "Березове" і "Дроздинь", де організовано сезонний пропуск громадян України на територію білоруського республіканського ландшафтного заповідника "Ольманські болота" для збору дикоросів, припиняють роботу до кінця серпня.

"У відповідності до двосторонньої домовленості, сьогодні о 22:00 до 30 серпня тимчасово призупиняється пропуск жителів прикордонних районів для збору дикоросів", - йдеться в оприлюдненому прес-службою Держприкордонслужби України в понеділок повідомленні.

При цьому в українському прикордонного відомства нагадали, що пропуск громадян України здійснювався з 1 липня на ділянці відділу прикордонної служби "Березове" Житомирського загону, де скористалися спрощеним перетином кордону понад 1,8 тис. осіб.

"Зауважимо, що починаючи з 7-ї години 30 серпня заплановано відновлення здійснень пропускних операцій в місцях спрощеного пропуску "Познань", "Березове" та "Дроздинь" жителів прикордоння за наявності паспорта, перепустки, виданої органами прикордонної служби Республіки Білорусь на право знаходження у прикордонній зоні та іменної квитанції про оплату за відвідування ландшафтного заповідника "Ольманські болота". Перетин кордону здійснюватиметься лише в пішому порядку або велосипедами", - додали в Держприкордонслужбі України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА