21:13 10.08.2020

ЦВК провела жеребкування для включення кандидатур до складу ТВК

1 хв читати
ЦВК провела жеребкування для включення кандидатур до складу ТВК

Центральна виборча комісія (ЦВК) завершила другий етап формування складу територіальних виборчих комісій (ТВК) для місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

"Відбулося жеребкування щодо включення кандидатур до складу територіальних виборчих комісій з місцевих виборів 25 жовтня 2020 року", - повідомляє прес-служба ЦВК.

Всього в ЦВК були подані 26 324 кандидати до складу ТВК. З них, відповідно до законодавства, 5573 кандидатури включені до складу ТВК як обов'язкові - 4915 від місцевих організацій політичних партій, що входять до складу поточного скликання Верховної Ради, і 838 кандидатур від двох місцевих організацій політичних партій "Солідарність жінок України" і "За майбутнє ", які уклали відповідні угоди про політичну співпрацю з депутатськими групами.

"Тому, до списку для проведення жеребкування на включення кандидатур до складу ТВК на 3733 вакантних місця були включені 20 571 представник від зареєстрованих в установленому законом порядку у відповідних адміністративно-територіальних одиницях місцевих організацій 254 політичних партій", - зазначається в повідомленні.

Жеребкування проводилося одночасно у всіх 532 ТВК. При цьому кількість вакантних місць у цих комісіях перебувала в межах від 6 до 11.

Всього ЦВК має сформувати 532 територіальні виборчі комісії, серед них 22 обласні, 119 районних, 381 міська та 10 районних у м Київ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА