21:43 10.08.2020

За порушення правопорядку у посольства Білорусі в Києві на п'ятьох осіб складено адміністративні протоколи

1 хв читати
За порушення правопорядку у посольства Білорусі в Києві на п'ятьох осіб складено адміністративні протоколи

За порушення громадського правопорядку та дрібне хуліганство біля посольства Республіки Білорусь в Києві на п'ятьох осіб складено адміністративні протоколи, повідомляє прес-служба національної поліції України.

"Під час акції біля посольства Республіки Білорусь на вулиці Коцюбинського група осіб порушували правопорядок. На вимогу співробітників поліції припинити дії вони не реагували і продовжували агресивно поводитись. Для встановлення особистих даних п'ятьох правопорушників доставили в Шевченківське управління поліції в м.Києві, де після перевірки дільничні офіцери поліції склали на них адміністративні матеріали за ст. 173 (дрібне хуліганство) і ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Нацполіції в понеділок увечері.

Як зазначили в поліції, правопорушникам загрожує накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи від сорока до шістдесяти годин.

Як повідомлялося раніше, причиною затримання деяких із них були нібито спроби кидати яйця у бік будівлі посольства. Серед затриманих - кримчанин Олександр Кольченко, який повернувся в Україну в рамках взаємного звільнення утримуваних осіб між Україною та РФ в 2019 році.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА