20:39 11.08.2020

У Харківській "інфекційці" планується нове реанімаційне відділення

1 хв читати
У Харківській "інфекційці" планується нове реанімаційне відділення

Станом на вівторок у Харківській області 518 пацієнтів із COVID-19 перебувають на стаціонарному лікуванні в медзакладах, з них трохи більше ніж половина (265 осіб) - в обласній інфекційній лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації з посиланням на в.о. директора департаменту охорони здоров'я Геннадія Бондарчука.

"Також семеро пацієнтів-дітей перебувають в обласній дитячій інфекційній лікарні, 86 хворих - у диспансері радіаційного захисту населення. Решта пацієнтів перебувають у медичних закладах, визначених опорними, міста Харкова та районів області", - цитує прес-служба Бондарчука.

За його словами, з 265 пацієнтів, котрі перебувають в обласній інфекційній лікарні, 12 - у реанімації, четверо підключені до апаратів ШВЛ. Бондарчук також повідомив, що готується проект нового реанімаційного відділення в обласній клінічній інфекційній лікарні, яке буде розраховане на 20 ліжок.

За даними Харківського обласного лабораторного центру, за весь період спостереження в Харківській області лабораторно підтверджено 5030 випадків COVID-19. З них одужали 2530 осіб, померли 146.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА