11:00 12.08.2020

У ЗСУ за добу 34 нових випадки COVID-19, хворіють 322 людини

2 хв читати
У ЗСУ за добу 34 нових випадки COVID-19, хворіють 322 людини

У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано 34 нових випадки захворювання на COVID-19, наразі хворіють 305 осіб, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 12 серпня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 322 людини. Загалом за час пандемії одужали - 712 осіб, летальних випадків - 6", - йдеться в повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Так, за минулу добу зареєстровано 34 нових випадки COVID-19: із них у закладах охорони здоров'я перебувають 10 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - 4 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону - 1 військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь - 1 військовослужбовець, Володимир-Волинська ЦРЛ – 1 працівник ЗСУ і Житомирська ЦРЛ - 1 працівник ЗСУ).

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби також перебувають 24 людини (Львівська область - 7 військовослужбовців і 2 працівники ЗСУ, Одеська область - 5 військовослужбовців, Київська область - 3 військовослужбовці й 1 працівник ЗСУ, Вінницька область - 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ, Чернігівська область - 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ, Харківська область - 1 військовослужбовець та Івано-Франківська область - 1 працівник ЗСУ).

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 743 людини. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція в найближчі три доби - 278 осіб.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок середи, 12 серпня, виявлено 1 433 нових випадки зараження, 752 особи одужали, 19 раніше хворих померли. Нині в Україні на COVID-19 хворіють 36 892 особи, що на 662 більше, ніж днем раніше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА