20:58 12.08.2020

У Мінську вистрілили в співробітника ДАІ, він поранений - ЗМІ

1 хв читати
У Мінську вистрілили в співробітника ДАІ, він поранений - ЗМІ

Невідомі в Мінську поранили з вогнепальної зброї співробітника білоруської ДАІ, повідомляють місцеві ЗМІ.

"На проспекті Переможців стріляли в даішника, він лежить біля бордюру закривавлений", - повідомило видання "Наша Нива" увечері в середу.

Видання розміщує фотографію, на якій видно два поліцейських автомобілі і співробітника ДАІ, що лежить на узбіччі проспекту, і йому надають допомогу.

Видання зазначає, що "проспект Переможців сьогодні був порожній, демонстранти сюди не добиралися". "Це перша страшна провокація сьогоднішнього мирного до цього вечора", - йдеться в публікації.

Інші ЗМІ повідомляють, що на місце вже прибула карета "Швидкої допомоги".

У Білорусі три ночі поспіль проходили акції протесту і сутички їх учасників з правоохоронними органами. Протестувальники не згодні з оприлюдненими результатами виборів глави держави, на яких, за попередніми даними ЦВК, Лукашенко набрав 80,08% голосів, а його основний суперник Світлана Тихановська - 10,9%.

Мітингувальники в центрі Мінська споруджували барикади зі сміттєвих баків. Міліція застосувала проти них сльозогінний газ, водомети і світлошумові гранати. В ході акцій протесту одна людина загинула, понад 200 осіб госпіталізовано. За 10-12 серпня затримано понад 6 тисяч осіб, у лікарнях перебувають понад 250 постраждалих.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА