18:23 13.08.2020

Режим припинення вогню на Донбасі у четвер дотримувався

1 хв читати
Режим припинення вогню на Донбасі у четвер дотримувався

Із початку доби четверга, 13 серпня, на ділянках відповідальності українських підрозділів, що виконують завдання в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, обстрілів із боку противника не зафіксовано, повідомляє прес-центр ООС.

"Бойових втрат серед особового складу об'єднаних сил немає", - йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції станом на 17:30 четверга, оприлюдненому на сторінці ООС у соцмережі Facebook.

Тим часом сьогодні відзначено одне порушення противником домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи. "Зокрема, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Золоте-5 ворог здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів", - йдеться у звіті.

"Станом на цей момент ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою. Українські військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю або здоров'ю", - зазначають в ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА