19:10 14.08.2020

В аеропорту Одеси затримали болгарина, який намагався провезти наркотики на суму понад 1 млн грн

1 хв читати
В аеропорту Одеси затримали болгарина, який намагався провезти наркотики на суму понад 1 млн грн

У міжнародному аеропорту "Одеса" співробітники Державної прикордонної служби України затримали громадянина Болгарії, який намагався провезти до країни партію наркотиків.

"Днями в міжнародному аеропорту "Одеса" прикордонники здійснювали оформлення авіарейсу з Берліну. Однак через декілька хвилин прикордонний пес Панч спільно зі службовою собакою митниці зреагували на багаж одного з подорожуючих. І як виявилось, не дарма, бо в результаті огляду речей, власником яких виявився громадянин Болгарії, спільна прикордонно-митна оглядова група виявила два металевих тубуси заповнених порошкоподібною кристалічною речовиною, пластиковий контейнер із залишками білої речовини, згортки з марихуаною та капсули з кокаїном", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Після проведення експрес-аналізів було встановлено, що іноземець сховав серед особистих речей майже 650 грам кокаїну, 16,5 грам амфетаміну та 1 грам марихуани. Загальна вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 1 млн грн.

Іноземцю інкримінують ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА