11:57 15.08.2020

У гуртожитку Запорізького медуніверситету Covid-19 підтверджено у 29 іноземних студентів

1 хв читати
У гуртожитку Запорізького медуніверситету Covid-19 підтверджено у 29 іноземних студентів

У гуртожитку Запорізького державного медичного університету (ЗДМУ) у 29 іноземних студентів виявлено Covid-19 - повідомив Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України.

За даними відомства, масовий спалах коронавірусної інфекції стався серед студентів іноземного факультету ЗДМУ, які проживають у гуртожитку вишу.

Перший випадок захворювання зафіксовано 11 серпня у студента 2-го курсу іноземного факультету ЗДМУ. Потім позитивний результат на Covid-19 отримано під час тестування його сусіда по кімнаті в студентському гуртожитку.

Хворих госпіталізували в обласну інфекційну клінічну лікарню.

Медпрацівники обстежили 72 контактних студентів іноземного факультету ЗДМУ. Станом на 8:00 15 серпня Covid-19 виявлено у 29 осіб. Із них 25 осіб із легким перебігом захворювання госпіталізовані в Запорізьку міську лікарню №7, ще 4 людини із захворюванням середнього ступеня тяжкості госпіталізовані в обласну інфекційну лікарню.

За даними Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України, на ранок 15 серпня в регіоні зафіксовано 22 нових випадки захворювання коронавірусною інфекцією. Загалом у Запорізькій області 1069 підтверджених випадків інфікування Covid-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА