15:55 15.08.2020

Для нелегального переправлення сигарет за кордон у Закарпатській області планували використовувати катапульту

1 хв читати
Для нелегального переправлення сигарет за кордон у Закарпатській області планували використовувати катапульту

Старшому офіцеру Чопського прикордонного загону (Закарпатська область) повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди за сприяння у незаконній діяльності з переміщення тютюнових виробів через державний кордон, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

"За даними слідства, зазначений прикордонник передав частину неправомірної вигоди – $4 тис. керівнику одного з підрозділів Чопського прикордонного загону (з обіцяних $5 тис) за сприяння місцевим жителям у нестворенні перешкод у переміщенні тютюнових виробів", – наголошується в повідомленні.

Планували перекидати контрабанду – 28 560 пачок сигарет – катапультою з модифікованого санітарного УАЗа.

Слідчі (розшукові) дії тривають. Проведено обшук за місцем проживання прикордонника та співучасників злочину. Під час огляду місця події вилучено транспортний засіб та майно, яке лежало в ньому, а також технічні засоби для упаковки тютюнових виробів, радіокерований безпілотний літальний апарат, пристрої для керування літальним апаратом або використання катапульти, рації, прилади нічного бачення, а також інші речі, що містять докази протиправної діяльності.

Крім того, проводяться обшуки в осіб, пов'язаних із незаконним переміщенням тютюнових виробів, і допити свідків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА