14:34 17.08.2020

Усі потерпілі внаслідок пожеж у Луганській області отримали компенсації - Аваков

1 хв читати
Усі потерпілі внаслідок пожеж у Луганській області отримали компенсації - Аваков

 Усі потерпілі внаслідок масштабних лісових пожеж у Луганській області на початку липня отримали виплати та компенсації, заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на нараді під головуванням президента України Володимира Зеленського.

"Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що всі люди, які постраждали внаслідок пожеж на початку липня в Луганській області, отримали виплати та компенсації", - повідомляє прес-служба президента.

Як повідомлялося, 6 липня об 11:42 поблизу сіл Осколонівка та Капітанове Новоайдарського району Луганської області виникла пожежа. Унаслідок сильного вітру (до 25 м/с) і високої температури повітря (+38 °С) виникли нові осередки, які поширилися з лісу на житловий сектор Смолянинового та садовий кооператив. Унаслідок пожежі загинули п'ятеро людей.

Раніше оголошувалося, що потерпілі від пожеж отримають за повністю втрачений будинок 300 тис. грн, 50 тис. грн - на капітальний ремонт у частково зруйнованих будинках, 20 тис. грн - відшкодування втрат. Сім'ям загиблих унаслідок пожеж буде виплачено по 200 тис. грн.

Також Кабінет Міністрів України надав 54,7 млн грн для проведення невідкладних заходів із ліквідації наслідків пожежі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА