15:30 17.08.2020

Перетин лінії розмежування в КПВВ "Мар'їнка" залишається заблокованим з боку окупантів

1 хв читати
Перетин лінії розмежування в КПВВ "Мар'їнка" залишається заблокованим з боку окупантів

Пропуск громадян через лінію розмежування на Донбасі здійснюється в контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" та "Новотроїцьке", рух через контрольний пункт "Мар'їнка" залишається заблокованим з боку російських найманців, повідомила Державна прикордонна служба України.

"Сьогодні пропуск громадян через лінію розмежування здійснюється в КПВВ "Станиця Луганська" та "Новотроїцьке". Залишається заблокованим з боку окупантів рух через контрольний пункт "Мар'їнка". Станом на 12:00 сьогодні, 17 серпня, через КПВВ "Новотроїцьке" на тимчасово окуповану територію України пройшли 175 осіб і 3 транспортні засоби, а на контрольовану територію України - 28 осіб і 3 транспортні засоби. Пропуск громадян із тимчасово окупованої території представниками російсько-окупаційних військ здійснюється повільно", - йдеться в повідомленні на сайті Держприкордонслужби в понеділок.

На цей самий час у "Станиці Луганській" через лінію розмежування пройшли на контрольовану територію 947 осіб, а 522 людини пройшли на тимчасово окуповану територію України.

Зазначається, що прикордонники та правозахисники продовжують інформувати громадян про можливі ризики непропуску представниками незаконних збройних формувань, адже головною для прикордонників є безпека цивільних осіб.

"Також звертаємо особливу увагу на діяльність шахраїв у так званій сірій зоні перед КПВВ "Станиця Луганська", для уникнення негативних наслідків рекомендуємо звертатися по допомогу лише до посадовців безпосередньо в КПВВ", - наголосили в Держприкордонслужбі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА