15:42 17.08.2020

Кличко обіцяє відкрити комплекс із головним прапором України до Дня Держпрапора

1 хв читати
Кличко обіцяє відкрити комплекс із головним прапором України до Дня Держпрапора

 Флагшток для найбільшого прапора України буде встановлено в Києві протягом тижня, а сам комплекс буде відкрито напередодні Дня Державного прапора, який відзначається 23 серпня, повідомив мер української столиці Віталій Кличко.

"Тиждень залишився до великого свята - свята прапора, Дня Незалежності нашої держави. Наразі вже конструкції прийшли і протягом тижня буде встановлено флагшток і найбільший, найголовніший прапор нашої держави. На київських пагорбах, де відкривається дивовижний вид на все місто, і все місто бачитиме головний прапор нашої держави - Прапор України", - сказав Кличко у відеозверненні, оприлюдненому на його сторінці у Facebook у понеділок.

За його словами, вранці він відвідав будмайданчик, де встановлюють флагшток і переконався в тому, що роботи активно виконують. "Напередодні Дня Державного прапора ми відкриємо меморіал. Будують його коштом меценатів", - написав Кличко.

Як повідомлялося, ще у 2017 році Кличко заявив про наміри встановити в Києві найбільший в Україні флагшток із національним прапором. Зазначалося, що це буде сталевий флагшток висотою 75 м і вагою 85 тонн, а розмір прапора - 12,5Х19 м.

Спочатку мер Києва прогнозував відкриття відповідного комплексу до Дня Державного прапора України у 2018 році, але пізніше переносив дату на пізніший термін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА