18:09 17.08.2020

Двоє загинули, понад 150 постраждали на акціях протесту в Білорусі

1 хв читати

Міністр охорони здоров'я Білорусі Володимир Каранік заявив, що під час акцій протесту в республіці загинули двоє людей, постраждали понад 150.

"Під час акцій протесту загинули дві людини, одна з них у Мінську. У лікарнях перебувають 158 осіб. У всіх стан стабільний, некритичний. На Окрестіна шість затриманих, яких оглядають медики. Медиків до Центру ізоляції правопорушників та ізолятора тимчасового тримання допускають", - заявив Каранік, коли вийшов на акцію протесту, яку медпрацівники влаштували в понеділок біля будівлі міністерства охорони здоров'я.

Слова міністра наводить портал TUT.by.

За повідомленням порталу, біля МОЗ зібралися майже 100 медиків, вони вимагають забезпечити доступ лікарів на території ЦІП і ІТТ для огляду пацієнтів та вирішення питання про госпіталізацію.

Після того як міністр вийшов до присутніх, вони стали скандувати "Ганьба!", "У відставку!". Каранік зазначив, що вимога неактуальна, оскільки наразі весь уряд у відставці.

Білоруські Telegram-канали повідомляють, що міністр незабаром залишив зустріч, сів у свою машину і поїхав під крики "Ганьба!".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА