12:52 18.08.2020

У Херсонській міськлікарні кількість хворих COVID-19 зросла до 30 осіб, службове розслідування має завершитися до кінця тижня

2 хв читати

Голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв просить завершити до кінця тижня службове розслідування щодо подій у Херсонській міській клінічній лікарні ім. Лучанського, де до 30 осіб зросла кількість хворих COVID-19, повідомляє прес-служба Херсонської обласної державної адміністрації (ОДА).

"У мене прохання прискорити розслідування і зробити висновки з цієї події, щоб у майбутньому не допустити таких ситуацій в інших закладах. Тому чекаю на пропозиції за результатами цього розслідування до кінця тижня", - зазначив Гусєв під час селекторної наради з головами райдержадміністрацій, ОТГ і міст обласного значення.

В ОДА зазначили, що наразі в лікарні виявлено 30 випадків інфікування коронавірусом:

- 18 медичних працівників;

- 1 працівник лікарні, не є медпрацівником;

- 5 пацієнтів, які перебувають у закладі на лікуванні;

- 6 людей, які контактували з інфікованими.

Так, 10 осіб із цього осередку перебувають в обласній інфекційній лікарні, з них 8 осіб - медичні працівники, 2 людини в стані середньої тяжкості, 20 осіб лікуються вдома.

"Троє хворих, переведених із лікарні ім. Лучанського, на жаль, померли", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, у зв'язку з виявленням спалаху коронавірусної інфекції в пацієнтів і медичних працівників Херсонської міської клінічної лікарні ім. Лучанського в закладі з 5 по 18 серпня буде припинено виписку та прийом дорослих і дітей планового й невідкладного порядку, повідомила прес-служба Херсонської ОДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА