13:46 18.08.2020

Понад 50% українців вважають, що влада не здатна гарантувати їхню безпеку

1 хв читати
Понад 50% українців вважають, що влада не здатна гарантувати їхню безпеку

Більше ніж половина громадян України вважають, що чинна влада не може їм гарантувати безпеку. Такими є результати соціологічного дослідження, проведеного компанією ТОВ "Роботизовані телесистеми" 13-16 серпня 2020 року і презентовані у вівторок на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання: "Як ви вважаєте, чи може діюча влада гарантувати безпеку громадянам України", 31,3% відповіли, що може. Водночас 51,2% респондентів вважають, що влада не може гарантувати безпеку, 17,5% опитаних не змогли відповісти на запитання.

Згідно з дослідженням, 21,4% респондентів відчувають себе у цілковитій безпеці з урахуванням нинішньої активності праворадикальних угруповань, проведення ними незаконних акцій, використання зброї, а також беручи до уваги останні випадки захоплення заручників у Луцьку та Полтаві. 10,5% скоріше відчувають себе у безпеці в цій ситуації. Скоріше не відчувають себе в безпеці й зовсім не відчувають себе в безпеці відповідно 27,6% і 28,8% опитаних. Не змогли відповісти 11,7% респондентів.

Під час дослідження було опитано 3000 респондентів віком 18+ у всіх областях України, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Опитування проводилося методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера на основі випадкової генерації мобільних телефонних номерів. Статистична похибка дослідження становить +/- 2,5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА