13:49 20.08.2020

З 1 вересня для в'їзду до Єгипту необхідний негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19

1 хв читати
З 1 вересня для в'їзду до Єгипту необхідний негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19

З 1 вересня Єгипет вимагатиме від усіх мандрівників, які приїжджають до країни, пред'явити негативний ПЛР-тест на COVID-19 у зв'язку зі "збільшенням випадків інфікування в деяких країнах", заявив прем'єр-міністр Єгипту Мостафа Мадбулі, повідомляє видання Ahram Online.

"Ми зацікавлені в забезпеченні здоров'я прибулих до країни і громадян Єгипту, тому ми домовилися, що будь-який мандрівник, який прибуває до країни, має пройти тестування", - наводить слова Мадбулі ресурс Ahram Online в статті, опублікованій у середу.

Як наголошується в статті, нове рішення було ухвалено через кілька днів після того, як Єгипет зажадав тільки від деяких мандрівників, за винятком єгиптян, пред'явити сертифікат із негативним результатом лабораторного ПЛР-тесту на коронавірус для в'їзду до деяких районів країни, включаючи Каїр.

Єгипет розпочав поступове відновлення регулярних міжнародних рейсів з 1 липня, закривши свій повітряний простір у березні через пандемію.

Наразі іноземним туристам дозволено в'їзд тільки до трьох прибережних єгипетських губернаторств із найнижчими показниками зараження коронавірусом у країні - Південний Синай, Червоне море і Матрух.

За даними ресурсу, більше ніж 100 тис. туристів відвідали Хургаду і Шарм-ель-Шейх із моменту відновлення в'їзного туризму в Єгипті 1 липня, повідомило у вівторок міністерство старожитностей і туризму. Відомство зазначило, що туристи приїжджають до Єгипту з Білорусі, України, Швейцарії, Угорщини та Сербії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА