19:43 20.08.2020

ЦВК затвердила обсяги фінансування для включення до бюджетного запиту до проекту держбюджету-2021

2 хв читати
ЦВК затвердила обсяги фінансування для включення до бюджетного запиту до проекту держбюджету-2021

Центральна виборча комісія України затвердила обсяг видатків для фінансового забезпечення регіональних і територіальних представництв ЦВК, а також проведення виборів народних депутатів, депутатів місцевих рад та сільських, селищних і міських голів та функціонування Державного реєстру виборців, повідомляє прес-служба Комісії.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні 20 серпня.

"Комісія затвердила обсяг видатків для фінансового забезпечення регіональних і територіальних представництв Центральної виборчої комісії для включення до бюджетного запиту до проекту Державного бюджету України на 2021 суми 623,657 млн грн. Зазначеним обсягом передбачені, зокрема, витрати на оплату праці з нарахуваннями працівникам регіональних і територіальних представництв, разові витрати для облаштування робочих місць, оплату послуг зв'язку, відшкодування витрат на утримання приміщень тощо", - зазначається в повідомленні.

На фінансування проведення виборів народних депутатів України в разі призначення проміжних виборів на одному з одномандатних виборчих округів затверджена сума витрат в розмірі 10, 641 млн грн.

Субвенція з держбюджету на проведення місцевих виборів у разі призначення Верховною Радою позачергових виборів сільських, селищних, міських голів в окремих регіонах затверджена ЦВК розміром 50 млн грн.

На забезпечення роботи Державного реєстру виборців буде запитано 34,601 млн грн.

Крім того, в зв'язку з надходженням численних подань про зміну складу територіальних виборчих комісій, ЦВК внесла зміни до складу низки ТВК, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою ЦВК від 10 серпня 2020 № 172.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА