08:12 25.08.2020

Трамп відстояв Америку в ООН, стверджує колишній постпред США

2 хв читати
Трамп відстояв Америку в ООН, стверджує колишній постпред США

Президент США Дональд Трамп зміг в ООН захистити Америку від ворогів, чого не змогла зробити попередня адміністрація на чолі з президентом Бараком Обамою і віце-президентом Джо Байденом, заявила колишній постпред США при всесвітній організації Ніккі Гейлі.

"ООН - місце не для людей зі слабкими нервами. Це місце, де диктатори-вбивці-і-злодії засуджують Америку (...), а потім простягають руки і вимагають, щоб ми оплатили їх рахунки", - сказала Гейлі, виступаючи на з'їзді Республіканської партії.

"Президент Трамп поклав усьому цьому край. Під його керівництвом ми зробили те, від чого відмовилися Барак Обама і Джо Байден. Ми заступилися за Америку (...) і ми відстояли її, виступаючи проти наших ворогів", - наголосила вона.

За словами Гейлі, Обама і Байден "дозволили Північній Кореї загрожувати Америці, президент Трамп подолав цю слабкість, і ми ввели найжорсткіші в історії санкції щодо Північної Кореї".

У заслугу Трампу колишній постпред поставила і те, що той "вчинив правильно, і розірвав іранську ядерну угоду", в той час як "Обама і Байден дозволили Ірану уникнути покарання за вбивства і буквально відправили їм літак, повний готівки".

Президент Трамп підтримав в ООН Ізраїль, перенісши посольство США в Єрусалим, зазначила Гейлі.

"Джо Байден хороший для Ірану і ІДІЛ (...) Дуже добре підходить для комуністичного Китаю (...) і він - знахідка для всіх, хто хоче, щоб Америка вибачалася, утримувалася і відмовлялася від своїх цінностей", - заявила вона, додавши , що "Дональд Трамп дотримується іншого підходу". "Він жорстко ставиться до Китаю, і він взяв на себе боротьбу з ІДІЛ і переміг. І він каже світові те, що він повинен почути", - зазначила екс-постпред.

Як повідомлялося, учасники з'їзду Республіканської партії США минулого понеділка офіційно висунули Дональда Трампа кандидатом у президенти країни.

Під час партійного з'їзду в місті Шарлотт (штат Північна Кароліна) чинний президент заручився підтримкою республіканських делегатів з усіх штатів.

Раніше того ж дня делегати підтримали Майка Пенса як кандидата на пост віце-президента США.

Таким чином, Трамп і Пенс тепер - офіційні претенденти на переобрання. На виборах в листопаді їм протистоятимуть кандидат у президенти від демократів Джо Байден і кандидат у віце-президенти Камала Гарріс.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА