19:03 25.08.2020

Борис Джонсон може піти у відставку через проблеми зі здоров'ям після коронавірусу

2 хв читати
Борис Джонсон може піти у відставку через проблеми зі здоров'ям після коронавірусу

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон може залишити свою посаду приблизно за півроку через проблеми зі здоров'ям після перенесеного коронавірусу, пишуть британські ЗМІ з посиланням на слова родича радника Джонсона.

Першою про це написала газета The Times в одній зі своїх колонок. У замітці йшлося, що читачка видання розмовляла з тестем Домініка Каммінгса, радника британського прем'єра. Той розповів їй, що Джонсон нібито все ще страждає від наслідків коронавірусу, на який він перехворів цієї весни, що британський прем'єр ніколи не одужає і планує на початку наступного року піти у відставку.

Гамфрі Вейкфілд, тесть Каммінгса, в розмові з жінкою навіть порівняв Джонсона з "травмованим конем", у якого проблеми мають хронічний характер. "Якщо ви повернете до роботи коня, коли він травмований, він ніколи не одужає", - наводить його слова The Times.

Агентство Bloomberg пише, що прес-служба Джонсона не відповіла на запит про коментар, проте британські офіційні особи в приватному порядку назвали ці твердження нісенітницею.

Також видання Business Insider із посиланням на джерело на Даунінг-стріт повідомляє, що воно називає ці заяви "повною нісенітницею".

Джонсон перехворів на коронавірус у квітні 2020 року, кілька днів він провів у палаті інтенсивної терапії, але потім повернувся до роботи. Він також закликав британців, які страждають від зайвої ваги, постаратися зменшити її, оскільки огрядні люди гірше переносять COVID-19.

Вибори у Великій Британії відбулися минулого грудня, Джонсон отримав упевнену перемогу. Наступні загальні вибори в країні заплановані на 2024 рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА