12:51 26.08.2020

Зеленський очікує, що будівельні роботи в аеропорту Дніпра розпочнуться вже наприкінці вересня

1 хв читати
Зеленський очікує, що будівельні роботи в аеропорту Дніпра розпочнуться вже наприкінці вересня

Президент України Володимир Зеленський очікує, що будівельні роботи в аеропорту Дніпра розпочнуться вже наприкінці вересня після проведення необхідних тендерних процедур.

"Після 15 вересня відразу більшість важливих тендерних процедур під керівництвом міністра інфраструктури Владислава Криклія, це його особиста відповідальність, буде проведено. Відповідні органи проведуть ці тендерні процедури, і я упевнений, що ми з вами до кінця вересня вже побачимо роботи, які підуть прямо на місці", - сказав він на брифінгу в середу під час робочої поїздки до Дніпропетровської області.

Крім того, як повідомляє прес-служба президента, Зеленський проінспектував хід капітального ремонту будівлі та елементів благоустрою на території Маріїнської багатопрофільної гімназії №33.

Зазначено, що будівля є пам'яткою архітектури місцевого значення. Вартість передбачених робіт з ремонту становить понад 120 млн грн. Проект уже профінансований на 61,5 млн. Першу чергу будівель, в яких відбуватиметься навчання, буде відкрито вже наступного тижня, тому школа зможе прийняти учнів. Друга черга будівель, в яких розміщуються спортивні зали і додаткові класи, відкриється за кілька місяців.

"Цій школі 155 років, найстаріша школа Дніпра, а виглядає дуже сучасно. Мені було б приємно навчатися в таких класах", - заявив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА