11:11 27.08.2020

Інформація про затримання понад 100 ізраїльтян у "Борисполі" не відповідає дійсності - Держприкордонслужба

1 хв читати
Інформація про затримання понад 100 ізраїльтян у "Борисполі" не відповідає дійсності - Держприкордонслужба

 Інформація про затримання понад 100 громадян Ізраїлю в аеропорту "Бориспіль" не відповідає дійсності, повідомив спікер Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

"Ця інформація не відповідає дійсності. Затримання громадян Ізраїлю в аеропорту "Бориспіль" не було", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Демченко додав, що прикордонники керуються виключно нормами законодавства, які регламентують перетин державного кордону України.

"Наголошую, що, крім документів, які надають право перетнути кордон, іноземці також повинні чітко повідомити мету поїздки в нашу державу, і якщо вони не можуть довести мету своєї подорожі в нашу державу, таким іноземцям може бути відмовлено у в'їзді на територію України", - пояснив спікер.

Демченко також зазначив, що затримання громадян Ізраїлю на кордоні не було, а відбувалася процедура прикордонного оформлення.

"Була процедура проходження прикордонного контролю, яка, власне, і передбачає, що іноземці, в'їжджаючи в нашу державу, повинні підтвердити мету своєї подорожі", - наголосив він.

Раніше ресурс Ynet повідомив, що в київському аеропорту "Бориспіль" було затримано 116 громадян Ізраїлю, 12 з яким відмовили у в'їзді до країни, оскільки вони не змогли належним чином пояснити мету свого візиту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА