20:15 27.08.2020

Поліція встановлює обставини стрілянини поблизу Люботина Харківської області, за інформацією соцмереж - є жертви

2 хв читати
Поліція встановлює обставини стрілянини поблизу Люботина Харківської області, за інформацією соцмереж - є жертви

Харківська поліція з'ясовує обставини стрілянини в четвер увечері поблизу м. Люботин.

"На місці події працює керівництво обласного главку поліції і слідчо-оперативна група. Всі обставини встановлюються", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна", на київській трасі, не доїжджаючи до Люботина, зараз стоять кілька поліцейських машин і швидка, а на в'їзді в місто - затори.

За інформацією соцмереж, був заблокований і розстріляний автобус.

"Щойно під Харковом заблокований бандитами і розстріляний автобус. Попередньо двоє вбиті, один поранений і один викрадений", - йдеться в повідомленні, опублікованому в одному з місцевих пабликів.

Разом із тим у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області заявили, що поки не підтверджують інформацію про вбитих.

"Щодо поранених з'ясовуємо", - сказали у відділі комунікацій.

Офіційний представник поліції Харківської області Олена Баранник в коментарі "Суспільному" уточнила, що інформація про вбитих і поранених поки що не розголошується.

Водночас глава обласного Центру екстреної допомоги Віктор Забашта заявив, що були госпіталізовані троє чоловіків із забоями, травмами від ударів бейсбольними битами і пораненнями від гумових куль.

Глава харківської міської організації партії "Опозиційна платформа - За життя" Андрій Лесик заявив, що один із госпіталізованих перебуває у важкому стані.

Народний депутат фракції ОПЗЖ Ілля Кива в соцмережі Facebook заявив, що в результаті розстрілу автобуса ГО "Патріоти - За життя" "є загиблі" і "кілька людей викрадено". Кива обвинувачує в нападі "Нацкорпус".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА