21:29 27.08.2020

Заступник глави МВС: група нападників на автобус в Харківській області затримана

2 хв читати
Заступник глави МВС: група нападників на автобус в Харківській області затримана

Група нападників на мікроавтобус з членами громадської організації "Патріоти - За життя" була затримана в Красноградському районі Харківської області, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Машини на яких були нападники - встановлені. В результаті чітких та злагоджених дій співробітників поліції Харківської області, група нападників щойно затримана в Красноградському районі Харківської області", - написав Геращенко в соцмережі Facebook.

Він також уточнив, що в результаті нападу однієї зі сторін були нанесені поранення з травматичної зброї двом громадянам. Ще один громадянин отримав черепно-мозкову травму. Інформація про загибель когось з учасників протистояння не відповідає дійсності.

"Політичним партіям, і взагалі кому б то не було, Конституцією України, заборонено мати будь-які силові формування. Право на законне застосування сили є тільки у держави. Національна поліція буде жорстко і принципово реагувати на будь-які силові провокації від якої б політичної сили вони не виходили - правих, лівих, червоних або блакитних. Усі винні в застосуванні насильства будуть затримані і притягнуті до кримінальної відповідальності", - наголосив Геращенко.

"У постраждалих - поранення м'яких тканин із травматичної зброї", - сказав також А.Геращенко в ефірі телеканалу "Україна-24" ввечері в четвер.

Пізніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що всіх учасників подій чекає жорстка реакція з боку правоохоронних органів.

"Ніхто не загинув, легкі рани, але кожного з учасників цих провокацій чекає жорстка реакція. Політиканам: той, хто посіяв насильство - отримає по лобі від Держави, без політики", - написав Аваков у своєму акаунті в соцмережі Твіттер в четвер увечері.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА