20:59 28.08.2020

Суд Берліна дозволив провести акцію проти "коронавірусних" заходів

1 хв читати
Суд Берліна дозволив провести акцію проти "коронавірусних" заходів

Адміністративний суд Берліна дозволив провести заплановану на найближчі вихідні акцію протесту проти правил, встановлених на час пандемії коронавірусу, за умови дотримання заходів безпеки, пишуть у п'ятницю німецькі ЗМІ з посиланням на заяву суду.

"Мітинг проти коронавірусних обмежень, що діють в країні в федеральних землях ... може бути проведений за рішенням адміністративного суду Берліна. Однак організатор повинен дотримати всі необхідні вимоги при проведенні акції", - йдеться в рішенні суду.

Так, організаторам доведеться докласти зусиль для забезпечення мінімальної соціальної дистанції, щоб запобігти великого скупчення людей.

У середу влада Берліна заборонила проведення акції протесту. Це рішення викликало критику з боку організаторів демонстрації, в якій мали намір взяти участь близько 20 тис. людей.

Акції проти норм, введених під час пандемії коронавірусу, проходять в Берліні не вперше. Так, 1 серпня в подібній демонстрації взяли участь тисячі берлінців. Однак протест був припинений передчасно, оскільки учасники відмовилися надягати маски і триматися на відстані півтора метрів один від одного.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА